HiFi2you Banner11

Jeg leder efter en trådløs Bluetooth-højttaler, der ikke har nogen ventetid.

Mere
1 måned 5 dage siden #17946 af Thomaslarsen
Hej,

Jeg er klar over, at trådløse højttalere typisk kommer med en vis grad af forsinkelse. Men min omfattende søgning har ført mig til en løsning: Soundcore VR P10 øretelefoner. Disse øretelefoner eliminerer effektivt forsinkelsesproblemer gennem en 2,4GHz dongle. Efter at have testet over 20 sæt øretelefoner, som alle var plaget af frustrerende problemer med lyd-video-synkronisering under afspilning af film eller på YouTube, fandt jeg Soundcore øretelefonerne fejlfri. Deres perfekte synkronisering imponerer mig, selvom de tekniske detaljer bag denne innovation forbliver en gåde for mig.

Nu søger jeg efter en lignende løsning i form af trådløse højttalere. Jeg leder specifikt efter højttalere, der tilbyder fejlfri synkronisering, med absolut nul forsinkelse. Jeg er ret følsom over for eventuelle forsinkelser mellem lyd og video, så lav forsinkelse er ikke tilstrækkeligt. Derudover skal højttalerne være helt trådløse, uden nogen kabler, der forbinder dem til min bærbar computer.

Lydkvaliteten er ikke en prioritet for mit til tænkte brug, da jeg ikke vil bruge dem til musik. Jeg er nysgerrig efter at vide, om der er trådløse højttalere på markedet, der opfylder disse strenge kriterier.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 5 dage siden - 1 måned 5 dage siden #17947 af Thomas
Jeg kender ikke ret meget til bluetooth i den forstand, men jeg kan læse mig frem til at jo nyere version der bruges, jo kortere "ventetid" er der.
Så du skal nok kigge efter noget der kører med bluetoth 5.3 eller noget der kan opgraderes til 5.3

Min nabo har et TV og en soundbar og når delay er justeret til bedste sync, så er der stadig lidt forsinkelse på og det er vildt irriterende at se på 
 

_________________________________________________________________________________________________________
Kom endelig mere med guf, jeg er helt pjattet med at "de smarte" kvajer sig 01kaj
Sidste redigering: 1 måned 5 dage siden ved Thomas.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 4 dage siden - 1 måned 1 dag siden #17948 af Antoneriksen
Det er dejligt at høre, at du har fundet en løsning på dine problemer med forsinket lyd med Soundcore VR P10 øretelefonerne! Som du har oplevet, kan trådløse højttalere ofte have en vis form for forsinkelse, hvilket kan være frustrerende for brugere, der er følsomme over for lyd- og billedsynchronisering.

Efter at have researchet lidt har jeg fundet ud af, at der findes trådløse højttalere på markedet, der tilbyder minimal eller ingen forsinkelse. Et muligt valg er Sonos Play:1 trådløs højttaler. Den tilsluttes dine enheder via Wi-Fi, hvilket eliminerer behovet for kabler. Den har også en indbygget funktion kaldet "Trueplay", der bruger mikrofonen på din telefon til automatisk at kalibrere højttaleren til akustikken i dit rum, hvilket resulterer i perfekt synkronisering.

En anden mulighed er JBL Bar 5.1 trådløs soundbar. Den har en 2,4GHz trådløs forbindelse, der angiveligt har nul forsinkelse, og den leveres også med en trådløs subwoofer for en fyldigere lydoplevelse. Begge disse muligheder kan være værd at undersøge, hvis du har brug for trådløse højttalere med minimal eller ingen forsinkelse.

Jeg håber, det hjælper! Lad os vide, hvis du ender med at prøve nogle af disse muligheder, og hvordan de fungerer for dig. Du finder et udvalg af
Bluetooth Højtaler og den bedste pris online butik. soldfy.dk/hjemmeelektronik/hojttaler
Sidste redigering: 1 måned 1 dag siden ved Antoneriksen.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum