HiFi2you Banner11

Optonica sa3131

Mere
1 måned 23 timer siden #19036 af PaleRider
Besvaret af PaleRider på emne Optonica sa3131
 

det må være de transistorer som sidder i den udgangs transistorerne.. de er heller ik kortsluttet….

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 11 timer siden - 1 måned 11 timer siden #19037 af PaleRider
Besvaret af PaleRider på emne Optonica sa3131
Jeg sidder og læser på nettet om forstærkere…

Kan det være en BIAS transistor?

men hvis ik jeg kan finde nogen transistorer som er kortsluttet er det måske ik det aligevel…
Sidste redigering: 1 måned 11 timer siden ved PaleRider.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 9 timer siden #19038 af Thomas
Besvaret af Thomas på emne Optonica sa3131
Det kan være mange ting der spiller ind, du må prøve at måle om der både er positiv og negativ spænding ud til udgangstrinnet.
Det tyder på at der er halv forsynings spænding på din udgang og det kan skyldes flere forskellige ting.

_________________________________________________________________________________________________________
moeberg.dk/saadan-genkender-du-narcissist/

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 7 timer siden #19039 af PaleRider
Besvaret af PaleRider på emne Optonica sa3131
 

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 6 timer siden #19040 af PaleRider
Besvaret af PaleRider på emne Optonica sa3131
På den transistor som hedder q512… (højre side)måler jeg 72v også.

På q508 måler jeg 1.53 volt.

I Venstre side måler jeg følgende på begge Transistorer q511 og q507, 36v ca.

Jeg tror det er driverne de små transistorer der. Og den måler meget lav volt på den ene transistor der i højre side Q508.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 3 timer siden - 1 måned 3 timer siden #19041 af PaleRider
Besvaret af PaleRider på emne Optonica sa3131
Så..

Jeg skiftede kondensator C510..
Nu kan jeg måle 40volt på udgangen, og justere bias strøm😀

Nu kommer der bar ik nogen lyd.. det er muligvis det relæ der.. i Power protection.. hmm🤔

 
Sidste redigering: 1 måned 3 timer siden ved PaleRider.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum